Pagina's

18 oktober 2014

Benden in het MO-Gebied kunnen alles kopen

De geldelijke inkomsten van de benden in het MO-gebied zijn enorm, er kunnen wapens te kust en te keur van worden aangekocht. Het Londense netwerk CAR onderzocht 1800 hulzen die uit 18 landen blijken te komen: de wapenhandelaren verdienen goud geld! Hiermee is de controle op wapens dan ook goed weg. Dat doet mij bevroeden dat voor veel geld (ook) (ooit) radioactieve materie kan worden verkregen voor de fabricage van een vuile bom, hèt angstscenario van het Westen, immers benden zijn nimmer diplomatiek onderhandelingspartner. Als chantagemiddel zou dit het absolute einde zijn.

Financiën benden:
  1. Olieopbrengsten, de ruwe olie wordt altijd verkocht;
  2. Plunderingen, o.a. van geldinstituten en kunstwerken;
  3. Donaties van en door hen in Golfstaten
  4. Gijzelingen en slavinnenmarkt.

Die Zeit 18-10-2014

Familie Otto H. Frank c.s. valt ooit eens op door heimelijk Verblijf



16 oktober 2014

De heer Otto Heinrich Frank was der Familie Frank c.s. pater familias, ondernemersgeest, Duitse banken-afkomst, had het bezit van het onderduikverblijf, regelde de voedselvoorziening en bestuurde onzichtbaarderwijs op afstand zijn firma. Maar een familie op een kluitje produceert ook afval, hetwelk in vuilnisbakken wordt gedeponeerd en voor de verwijderdienst des morgens op straat moet worden gezet. Elke keer weer afval, totdat des morgens vroeg een nieuwsgierig mannetje ongemerkt eens gaat snuffelen en een zooi bemerkt van (verpakking van) etensresten. "Zoveel?", kreunde hij, "en wij moeten ons in bochten wringen om nog wat aan meer eten dan van de distributiestamkaart alleen te komen." Hij vertelt dit door waarna er iemand lucht krijgt van 'n schuiladres en anoniem (zonder afzender) de SD inlicht. Ik kan niet inzien dat 'n mevr. als Ans van Dijk uitkijkt naar huisafval want zij was gespecialiseerd in ongemerkt uithoren van cafébezoekers.

Het adres wordt geobserveerd totdat de Dienst genoeg weet.

Zoiets als 'n dagboek heb ik nooit gelezen, van de familie nauwelijks geschiedkundige informatie. Dit moet ondanks de aanhoudende propaganda voor deze zaak toch kunnen, ikzelf heb recht in het richten op en het inrichten van mijn eigen interesses. Eenmaal deed ik moeite een meerdelige familiebeschrijving te lezen in het weblog
Herstel de Republiek. Wat ik van dit gecomponeerde verhaal gedacht heb weet ik niet meer of ik moet mijn archief raadplegen, het is me grotendeels ontgaan geworden. In elk geval is zoiets te lezen voor mij een hoge uitzondering geweest want voornoemde familie heeft niet mijn interesse.
 
Gemeentelijke vuilnisbak 1965 met serienummer

Evenzeer is het mij verwonderlijk dat buren nooit het veelvuldig gebruik van de toilet hebben bemerkt, de warmte die van een bovenruimte afstraalt hebben gevoeld, waar te nemen aan sneller smeltend sneeuw of de verspreiding van stank hebben bespeurd. Watermeters waren er nog niet, die zijn sindsdien voor welke opsporingsdienst een prachtig controlemiddel. Het gebruik van gas en licht zou voor een bedrijfspand niet opvallen. Maar toch, dat deze club het nog twee jaar ongemerkt uitgehouden heeft is wel een sterk staaltje want het bewijst zonder meer het intellect van de pf.

PS: Pater familias is een Latijns begrip van lang voor Cicero. De declinatie is dus ouderwets.

Geplaatst door Josz-Vosz op 13:15